September 11, 2020

To listen: Het groene hart van… (NL)

Meestal luister ik naar muziek als ik met de trein reis, maar laatst bedacht ik me dat treinreizen eigenlijk het ideale moment is om naar podcasts te luisteren, dus zette ik de podcast ‘Het groene hart van’ van de Happinez op . In combinatie met het heerlijke zonnetje dat die dag scheen en de route langs veel groen, werd ik enorm geïnspireerd en gemotiveerd door deze podcast. En dat wil ik maar al te graag met jullie delen!

De podcast ‘Het groene hart van’ gaat over duurzaamheid, een zoektocht naar een duurzame lifestyle en het groene hart van de personen die te gast zijn bij Jelle Derckx (van GROWTHINKERS, neem ook daar vooral eens een kijkje!).

Met onder andere Nina Pierson (SLA, Bedrock), Marieke Eyskoot (Dit is een goede gids) en Lisa Stel (Lisa goes Vegan) is het een interessante reeks aan luistermateriaal over de beste versie van jezelf worden, minimalisme, bewustwording, veganisme, eerlijke mode en andere duurzame thema’s!

Luister de podcast op Spotify of09 hier.

apricot fruits on bowl

Photo by Lum3n.com on Pexels.com

Geschreven door Judith

Hoi! Ik ben Judith 🙂

Ik sta graag in de keuken, en ik eet vegan en suikervrij. Je denkt misschien dat dat vervelend is, maar niks is minder waar. Ik voel me een stuk fitter sinds ik dat doe. En koken is nu juist een groot plezier. Af en toe deel ik hier recepten als bewijs 😉 Daarnaast houd ik me bezig met duurzaamheid, op gebied van mode, wonen, eten, en bewustzijn. Ook daarover zul je hier geregeld iets tegenkomen!

 

More About Me