May 20, 2018

To listen: Het groene hart van… (NL)

Meestal luister ik naar muziek als ik met de trein reis, maar laatst bedacht ik me dat treinreizen eigenlijk het ideale moment is om naar podcasts te luisteren, dus zette ik de podcast ‘Het groene hart van’ van de Happinez op . In combinatie met het heerlijke zonnetje dat die dag scheen en de route langs veel groen, werd ik enorm ge?nspireerd en gemotiveerd door deze podcast. En dat wil ik maar al te graag met jullie delen!

De podcast ‘Het groene hart van’ gaat over duurzaamheid, een zoektocht naar een duurzame lifestyle en het groene hart van de personen die te gast zijn bij Jelle Derckx (van GROWTHINKERS, neem ook daar vooral eens een kijkje!).

Met onder andere Nina Pierson (SLA, Bedrock), Marieke Eyskoot (Dit is een goede gids) en Lisa Stel (Lisa goes Vegan) is het een interessante reeks aan luistermateriaal over de beste versie van jezelf worden, minimalisme, bewustwording, veganisme, eerlijke mode en andere duurzame thema’s!

Luister de podcast hier.

apricot fruits on bowl

Photo by Lum3n.com on Pexels.com

Written by Judith

Hello! I’m stepping up my sustainability-game!

On this website I’ll share all my experiences, discoveries and dilemmas along the way. Above all, I hope to inspire you by showing that it doesn’t take much effort to live a sustainable lifestyle.. It really is possible to take better care of everything that is while staying yourself and keep doing what you do!

Are you in?